Eteläranta, 00170 Helsinki

p. 358-92921192 arkisin klo 9-12

teatteriwelho@gmail.com

Yhteydenotot, kysymykset ja paikkavaraukset maksuttomiin esityksiin sähköpostitse: teatteriwelho@gmail.com

Vallisaareen kuljetaan FRS FINLAND -yrityksen lautalla, joka lähtee Kauppatorilta Keisarinluodon laiturista. Matkan kesto noin 20 min.

TeatteriWelhon esityksiin osallistuvat jäävät pois Torpedonlahden laiturissa, saaren toisella pysähdyslaiturilla.

Takaisin kaupunkiin palaava lautta lähtee samalta pysäkiltä.

Miellyttävän kokemuksen takaamiseksi osallistujien tulee tarkkailla Vallisaaren esityspäivän sääennusteita ja varautua tarpeen mukaan mahdolliseen sateeseen ja/tai helteeseen: helteellä päähine ja hyvät ulkoilujalkineet, sateella sadetakki ja kumisaappaat. Lasten draamallisen luontopolun pituus on 1,5 km ja kesto n. 45 min. 

Klo 10:30 esitykseen tulevalle ryhmälle on varattu lauttapaikat klo 10:00 lautalle.

Klo 12:30  esitykseen tulevalle ryhmälle on varattu lauttapaikat klo 12:00 lautalle.

TeatteriWelhon opas on teitä vastassa Torpedonlahden laiturissa. Sataman vieressä ovat WC:t, joissa voitte  asioida ennen esityksen alkua, matkan varrella ja lopussa löytyvät myös vessat. Draamallisen luontopolun lopussa, meren rannalla, ovat piknik-pöydät joiden äärelle on mahdollisuus jäädä nauttimaan eväitä ja ihailemaan merellisiä maisemia.

Paluun ajankohta on vapaasti päätettävissänne. Toivottavaa on, että suunnittelette paluun aikataulun etukäteen ja ilmoitatte sen TeatteriWelhon sähköpostiin samalla kun vahvistatte tulonne. Vahvistusviesti tulisi tehdä viimeistään kaksi viikkoa ennen esityspäivää.

| teatteriwelho@gmail.com | Y-tunnus 3000358-7 |

Puh.+35892921192 arkisin klo 9-12